CTMTC

CTMTC eksporterer vannrenseutstyr til Pakistan

nyheter-5China Texmatech Co., Ltd. (CTMTC), et datterselskap av Sinomach, utviklet eksportvirksomheten av ikke-tekstile mekaniske og elektriske produkter i løpet av pandemiperioden.

Basert på avansert RICS vannrenseteknologi, signerte selskapet nylig en kontrakt om eksport av vannrenseutstyr til Pakistan.

Kontrakten innebærer et kanalvannrenseprosjekt med en daglig behandling på 250 tonn.Det behandlede vannet, som oppfyller drikkevannsstandarden til Verdens helseorganisasjon, skal hovedsakelig brukes til de lokale tekstilfabrikkene.

Etter tre måneder med tekniske utvekslinger og runder med forretningsforhandlinger mellom de to sidene sammen med CTMTCs kontinuerlige forbedring gjort i tråd med kravene til kundene, og med behørig oppmerksomhet til den globale pandemisituasjonen, har prosjektet endelig blitt signert og trådt i kraft .Den forventes ferdigstilt og levert til kundene i september.

Som det første vannbehandlingsprosjektet til CTMTC i et oversjøisk marked, spiller det en positiv rolle i selskapets utvikling og markerer et skritt fremover innen miljøvern.

CTMTC er verdens ledende integrerte tjenesteleverandør innen tekstilhandel, og har oppnådd enestående prestasjoner innen avgassbehandling og avgassgjenvinning i viskoseprosjekter.Det har også fungert som importagent for DOW FILMTEC omvendt osmosemembran og innenlandske kloakkbehandlingsprosjekter.


Innleggstid: 29. juli 2022

Legg igjen din melding:

Skriv din melding her og send den til oss.