CTMTC

Kinas samarbeidsprosjekt for utenlandsk bistand med Benin om bomullsplanting fortsetter i 2022

nyheter-4Åpningsseremonien for den årlige treningsklassen i 2022 med tema om mekanisert drift av bomullsplanting og vedlikehold av landbruksmaskiner ble nylig holdt i Benin.Det er et bistandsprosjekt sponset av Kina for å hjelpe Benin med å akselerere mekanisering av landbruket.

Arrangementet ble arrangert av et teknisk team for bomullsplanting, en tilknyttet Sinomach-datterselskapet China Hi-Tech Group Corporation, Benin Ministry of Agriculture, Livestock and Fisheries, og Benin Cotton Association.

Prosjektet hjelper Benin med å forbedre teknologiene for avl, seleksjon og foredling av bomullsfrø, samt teknologier for avanserte landbruksoperasjoner, inkludert mekanisert såing og feltstyring.

CTMTC har sagt ja til å gjennomføre prosjektet siden 2013, og i år er den tredje treningsøkten.Et tiår med innsats fra CTMTC har endret formuen til mange Benin-bønder.De har tilegnet seg ferdigheter for å tjene til livets opphold og har blitt velstående.Prosjektet forkjemper ånden av Kina-Afrika vennskap og samarbeid og har blitt overøst med ros for å bringe fordeler til lokalbefolkningen.

Ekspertteamet til den tredje treningsøkten består av syv personer fra forskjellige landbruksfag som ledelse, dyrking og maskineri.I tillegg til å fremme lokal bomullsplanting, vil de introdusere flere forskjellige typer kinesiske landbruksmaskiner og dyrke kvalifiserte operatører og vedlikeholdere.Den økte bomullsproduktiviteten betyr en lysere fremtid for bomullsbønder kan forventes i nær fremtid.


Innleggstid: 29. juli 2022

Legg igjen din melding:

Skriv din melding her og send den til oss.